Vlaanderen
.be
Vlaamse kwalificatiestructuur
Toon navigatie menu
home
contact
Erkennen van verworven competenties
Wat is VKS?
Doel
Kwalificatieniveaus
Europa
Meer info en downloads
Beroepskwalificaties
Onderwijskwalificaties
Kwalificatiedatabank
Beroepskwalificerende trajecten
Home
Kwalificatiedatabank
Onderwijskwalificatie zoeken
Onderwijskwalificatie
Onderwijskwalificatie
Zoek een
onderwijsaanbieder
Restaurant en keuken duaal
Globaal
Kwalificatie
Restaurant en keuken duaal
Situering
Onderwijsniveau:
Secundair onderwijs
Graad:
3de graad
Finaliteit:
Arbeidsmarktfinaliteit
Onderwijsvorm:
bso
Studiedomein:
Voeding en horeca
Studiebekrachtiging
Diploma van secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 3 Restaurant en keuken duaal
Als bovenstaand studiebewijs niet behaald wordt, kan één of kunnen enkele van onderstaande studiebewijzen behaald worden:
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 2 Keukenmedewerker duaal
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 2 Keukenmedewerker
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 2 Medewerker fastfood duaal
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 2 Hulpkelner duaal
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs, onderwijskwalificatie niveau 2 Medewerker fastfood
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs tezamen met een certificaat van de opleiding hulpkelner
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs tezamen met een certificaat van de opleiding keukenmedewerker
Getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs tezamen met een certificaat van de opleiding medewerker snackbar-taverne
Bewijs van beroepskwalificatie Hulpkok (BK-0251-4)
Bewijs van beroepskwalificatie Kelner (BK-0077-2)
Bewijs van competenties
Inhoud
Beroepskwalificaties en deelkwalificaties
BK-0077-2: Kelner
BK-0251-4: Hulpkok
Doelen
Eindtermen